Huishoudelijke Hulp

           Vitea Zorggroep

    Zorg die verder gaat dan zorgen alleen!

  Telefoon: 0107509129

  24 uur 7 dagen in de week

ZuidHolland &         OmstrekenHUISHOUDELIJKE HULP

WAAROM VITEA ZORGGROEP?

Huishoudelijk zorgverleners van Vitea Zorggroep helpen u met het schoonmaken van uw huis. Ook helpen ze u met wassen en strijken, halen ze boodschappen, maken ze een lekkere maaltijd klaar en eventueel begeleiden ze u bij een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts. Kortom: het huishouden is in de ogen van Vitea Zorggroep meer dan het stofzuigen van de woonkamer. Wij bieden naast huishoudelijke hulp ook graag begeleiding en verzorging, in samenwerking met zzpérs worden de huishoudelijke werkzaamheden uitgevoerd.

Heeft u hulp bij het huishouden nodig?


Met huishoudelijke hulp kunt u langer thuis blijven wonen. Naast uw persoonlijke verzorging is het belangrijk dat ook de verzorging van uw huis goed geregeld wordt. Zodat al uw zorgen uit handen worden genomen en u zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken.


Bent u al klant van Vitea Zorggroep?

Als u ook hulp wenst te krijgen bij het huishouden, kunt u dat aangeven bij uw zorgverlener van Vitea Zorggroep. Samen met de wijkverpleegkundige wordt er dan gekeken hoe dit ingevuld gaat worden.

Meer info?


Neem vrijblijvend contact met ons op.


Wij staan u graag te woord.


24/7 bereikbaar voor dringende zaken.

Hulp bij het huishouden kunt u aanvragen bij het WMO-loket van uw gemeente. Heeft u een persoonsgebonden budget (Pgb)? Dan kunt u uw ondersteuning bij ons inkopen. Heeft u geen indicatie?

Dan is particuliere ondersteuning misschien iets voor u!Vitea Zorggroep - Thuiszorg


24-uurs zorg en dienstverlening thuis of in een instelling